Blijf op de hoogte van onze laatste nieuws 

Maandelijks delen we het nieuws over een gezondere levensstijl. Met onder meer tips voor zowel jong als oud.

Theatercollege Erik Scherder

Theatercollege Erik Scherder

Theatercollege Erik Scherder Tijdens deze interactieve lezing zal neuropsycholoog en hoogleraar Erik Scherder speciaal voor de Ridderkerkers een lezing geven over de relatie tussen een gezonde leefstijl en de hersenen. Zaterdag 11 november van 14:00 tot 15:00 uur...

Ridderkerk City Run

Ridderkerk City Run

Ridderkerk City Run – Zondag 17 september vindt de 1e editie van de Ridderkerk City Run plaats. Het Koningsplein vormt het hart van de run. De Ridderkerk City Run kent drie afstanden.

Het voorleesteam pakt de boeken weer op!

Het voorleesteam pakt de boeken weer op!

Donderdag 19 mei kwam het voorleesteam voor het eerst na de coronaperiode weer bij elkaar. Het voorleesproject kent al een lange traditie in Ridderkerk. Het is ontstaan in 1999 vanuit een samenwerking tussen nu de Bibliotheek AanZet en Facet Ridderkerk tijdens het Internationaal Jaar van de Ouderen.

Vrolijke gezichten tijdens Tulpen Events

Vrolijke gezichten tijdens Tulpen Events

Van maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei hebben in totaal 682 kinderen, tieners en jongeren deelgenomen aan één of meerdere vakantie-activiteiten tijdens Tulpen Events.
Tulpen Events is een verzameling sportieve, recreatieve en culturele activiteiten in de meivakantie voor kinderen, tieners en jongeren  van 2 t/m 18 jaar in Ridderkerk. Het aanbod is samengesteld in samenwerking met lokale aanbieders o.a. De Bibliotheek AanZet, Servicebureau Onderwijs & Cultuur, Ravottuh, Stichting Bezoekerscentrum Waalbos, Vet Gezond, De Groene Pollepel en Club Support.

Facet start met Gezonde Werkvloer

Facet start met Gezonde Werkvloer

Facet Ridderkerk startte 28 maart met het project De Gezonde Werkvloer. Vet Gezond-regisseurs Ties Theeuwkens en Carolien Poldervaart deelden Doppers uit aan het personeel. Daarmee willen ze het drinken van water stimuleren.