Smoothen your life Maandag 16 mei van 19:30 tot 21:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur) in Theater Ridderkerk Ben je op zoek naar een praktische en laagdrempelige manier om jouw gezondheid een boost te geven? Dan is dit echt iets voor jou! Een uniek en spetterend event waarbij onze gastspreker je meeneemt in zijn positieve […]

Smoothen your life

Maandag 16 mei van 19:30 tot 21:00 uur (inloop vanaf 19:00 uur) in Theater Ridderkerk

Ben je op zoek naar een praktische en laagdrempelige manier om jouw gezondheid een boost te geven? Dan is dit echt iets voor jou! Een uniek en spetterend event waarbij onze gastspreker je meeneemt in zijn positieve én inspirerende verhaal en ook gegarandeerd alle zintuigen worden geprikkeld. Schrijf je nu in en laat je verrassen!

Een samenwerking van Smoothieclub, VET Gezond en gemeente Ridderkerk.

Aanmelden

Toegang is gratis. Schrijf je snel in via FacetRidderkerk, want het aantal stoelen is beperkt. Vol = vol!

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

vier × vier =