Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd van 11 tot en met 15 maart zet Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) samen met gemeenten, bedrijven, scholen en ouders een stap vooruit naar een gezonde omgeving voor de jeugd. Zodat ze fysiek, psychisch en sociaal beter toegerust zijn voor de toekomst. En wie wil dat nou niet? […]

Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd van 11 tot en met 15 maart zet Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) samen met gemeenten, bedrijven, scholen en ouders een stap vooruit naar een gezonde omgeving voor de jeugd. Zodat ze fysiek, psychisch en sociaal beter toegerust zijn voor de toekomst. En wie wil dat nou niet? In Ridderkerk deden we ook mee. Bekijk hier het fotoverslag uit de Blauwkai.

 

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

5 × 1 =