Een gezonde jeugd in een gezonde omgeving is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Het is fijn als de omgeving zich daarvoor inspant. Op 12 december hebben de eerste vijf bedrijven hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente en Facet Ridderkerk. Het doel: meer kinderen op gezond gewicht! De samenwerkingsovereenkomsten werden in het kader van VET GEZOND gesloten met Van Gelder, Fysiotherapie Ridderkerk, Voedingsadviesbureau de Winter, Skanders Ridderkerk en Crossfit Ridderkerk. […]

Een gezonde jeugd in een gezonde omgeving is een verantwoordelijkheid van ons allemaal. Het is fijn als de omgeving zich daarvoor inspant. Op 12 december hebben de eerste vijf bedrijven hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente en Facet Ridderkerk. Het doel: meer kinderen op gezond gewicht!

De samenwerkingsovereenkomsten werden in het kader van VET GEZOND gesloten met Van Gelder, Fysiotherapie Ridderkerk, Voedingsadviesbureau de Winter, Skanders Ridderkerk en Crossfit Ridderkerk. Zij gaan zich inzetten voor verschillende projecten op het gebied van een gezonde leefstijl. De nieuwe partners van Vet gezond kunnen met een ‘steen’ in hun pand laten zien dat ze meewerken aan een gezond gewicht voor Ridderkerkse kinderen.

De nieuwe partners van Vet Gezond kunnen met een ‘steen’ in hun pand laten ziend at ze meewerken aan een gezond gewicht voor Ridderkerkse kinderen.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

5 × 1 =